دکتر "علی بهادر" افزود: امروزه در معرض خطرات جهانی که از جاهای دیگر دنیا شروع شده و به جای دیگری سرایت می کند هستیم و باید این خطرات را مهار و از بروز آنها جلوگیری کنیم.
او اضافه کرد: مهم ترین بحث در این زمینه نوجوانان و جوانان هستند که به دلیل شرایط سنی خاص خود، دارای رفتارهای پرخطر هستند؛ از طرفی این گروه تنها قسمتی از وقت خود را در مدارس هستند، اما در ارتباط با همکلاسی ها ممکن است در معرض خطرات مختلف قرار بگیرند.
سرپرست دانشگاه تاکید کرد: باید راه هایی پیدا کنیم تا برای این زمان ها که بیشتر از زمان حضور آنان در مدارس است، چاره اندیشی کرده و برای این جوانان برنامه های مناسبی تدارک ببینیم.
دکتر بهادر ابراز امیدواری کرد: امیدواریم شاهد مراکز بیشتری در شهر شیراز و استان فارس باشیم تا بتوانیم در خدمت جوانان باشیم و در بحث های تخصصی با این مراکز همکاری کنیم و جوانان که آینده سازان این کشور هستند را از خطراتی که در معرض آن هستند، دور کنیم.
تاکید بر اهمیت ساماندهی آسیب های اجتماعی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، با اشاره به آسیب های اجتماعی مانند بحث اعتیاد در جامعه، گفت: باید بتوانیم جامعه را سالم سازی کنیم و این یک تکلیف و وظیفه است.
مهندس "هادی پژوهش" افزود: این آسیب های اجتماعی علاوه بر هزینه های فکری و روحی و روانی که برای خانواده و جامعه ایجاد می کنند، هزینه های مادی زیادی نیز به آنها تحمیل می شود.
او اضافه کرد: مقرر شده است تا قرارگاهی با مشارکت همه دستگاه ها شکل گیرد و اعتبارات ویژه ای به این منظور در نظر گرفته شود تا بتوانیم آسیب ها را بهتر ساماندهی کنیم؛ البته سامان دادن به این مسایل سخت و زمان بر است.
مهندس پژوهش بیان کرد: این پایگاه و پایگاهی که در سال 94 در شیراز راه اندازی شد، می توانند نقش موثر و مفیدی در جلوگیری از بروز بسیاری از آسیب ها داشته باشند؛ اگر می خواهیم یک کار درست و اصولی انجام دهیم باید از همین مکان ها شروع و کمک کنیم تا این پایگاه ها گسترش پیدا کند.
مهندس پژوهش با اشاره به آیات قرآن، افزود: اگر یک نفس را زنده کنید تمام انسان های روی زمین را زنده کرده اید و این کار ثواب بسیاری دارد.